Parc de l’Espanya Industrial

Parc Espanya Industrial llac
Parc Espanya Industrial gespa

Just al costat de l’Estació de Sants, hi podem trobar un dels grans pulmons verds del Barri: El parc de l’Espanya Industrial.

El parc va ser construït el 1985 on abans es trobava l’antiga fabrica tèxtil dels Muntades i va ser reformat a fons el 2009.

Actualment hi podem trobar una zona infantil, un pipican, dues pistes de bàsquet, dues zones per jugar a la petanca i un gran llac artificial. Podem prendre el sol a la gespa o a les grades que l’envolten, fer yoga, llegir un llibre o simplement descansar mentre esperem el pròxim tren. Des dels nostres apartaments només són 5 minuts caminant, anima’t a anar-hi i oxigenat.

El parc conta també amb les següents infraestructures i serveis municipals com són: l’Escola Bressol Municipal Pau, el punt multimèdia FAB, un punt Jove, l’associació fotogràfica de Sants AFOSants i el poliesportiu Municipal de l’Espanya Industrial.

Finalment volem proposar-vos un joc, el parc està ple de secrets i estàtues. Us animem a explorar el parc i intentar trobar-les:

  •  El Drag, una gran estàtua de 150 tonalades que a la vegada és un tobogan.
  • Neptú
  • LaVenus moderna
  • Els bous de l’abundància
  • I moltes altres més.

Quines heu trobat?

 

Deixa un comentari